Αρχοντόπετρα Hotel

Ευρυτανία, τόπος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει όλους τους επισκέπτες της.

Στην καρδιά του Μεγάλου Χωριού και μόλις 10 χλμ από το Καρπενήσι βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, η "Αρχοντόπετρα".

Περνώντας το τοξωτό γεφύρι, εισέρχεστε σε ένα ιδιαίτερα προσφιλές περιβάλλον πολυτέλειας, που συνδυάζει άψογα τεχνολογία αιχμής με την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού.

Η Αρχοντόπετρα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι, στην καρδιά του μαγευτικού Μεγάλου Χωριού, και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από τον Καρπενησιώτη ποταμό, στους χιονοσκεπείς πρόποδες της Καλιακούδας, μέσα στο ελατόδασος.

Οι σουΐτες μας, στις οποίες έχουμε δώσει τα ονόματα των ψηλότερων κορυφών από τους ορεινούς όγκους που δεσπόζουν στο νομό Ευρυτανίας, έχουν τη δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τα χρώματα και τον φωτισμό να συνθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον χαλάρωσης και ευφορίας.

Ο συνδυασμός εξοπλισμού, προσωπικού service και οικογενειακής ατμόσφαιρας, προσφέρει στον φιλοξενούμενο πλήθος υλικών και άυλων απολαύσεων, κάνοντας τη διαμονή στην Αρχοντόπετρα μία μοναδική εμπειρία.

Οι "Κορυφές" μας είναι πλέον προσιτές για να τις κατακτήσετε!

Μεγάλο Χωριό,
Καρπενήσι

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Αρχοντόπετρα Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αιτωλοακαρνανία / Ευρυτανία / Καρπενήσι.