3* Cleopatra Beach Hotel

Tο Cleopatra Beach Hotel κατασκευάστηκε το 1985 ενώ το 2007 ανακαινίστηκε πλήρως με την πεποίθηση οι προσωπικοί χώροι να αποτελούν πρωταρχικό στοιχείο για άνεση και ποιότητα στις διακοπές. Έτσι έγινε το καλύτερο δυνατό ώστε να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Στο ξενοδοχείο, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό της αρεσκείας σας μέσα από μία ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Στη διάθεση των πελατών μας είναι και η πισίνα του ξενοδοχείου καθώς και το pool-bar για τον καφέ, το αναψυκτικό, το ποτό σας ή ένα γρήγορο σνακ. Το cafe bar του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς καφέ, φρέσκο χυμό, παγωτό, ποτό, ή ένα ουζάκι με θαλασσινούς μεζέδες, κατά την διάρκεια της διαμονής του.

Στο εστιατόριο που λειτουργεί στο χώρο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε γνήσιες και αγνές γεύσεις της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας όπου μπορείτε να δοκίμασετε πολλά νόστιμα πιάτα. Επίσης στο εστιατόριο θα βρείτε και πλούσια κάβα ώστε να επιλέξετε το κρασί ή το ποτό που θα συνοδεύσει το γεύμα σας.

Το Cleopatra Beach Hotel είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, έτοιμο να προσφέρει στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης σε όλους όσους ψάχνουν κάτι ξεχωριστό για τις διακοπές τους. Κατά τη διαμονή στο ξενοδοχείο μας θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας!

Παραλία Καστροσυκιάς,
Πρέβεζα

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Cleopatra Beach Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΗΠΕΙΡΟΣ / Αιτωλοακαρνανία / Λευκάδα / Πρέβεζα.