Hotel Ralitsa
Λιμενάρια Θάσου
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Εξωτερική Πισίνα
Εστιατόριο:

Καθ’όλη τη διάρκεια των διακοπών σας το φαγητό είναι ένα θέμα το οποίο δε θα πρέπει να σας απασχολεί διόλου. Είτε επιθυμείτε ένα πλούσιο γεύμα, ένα ελαφρύ σνάκ ή απλά να απολαύσετε το ποτό σας αργά τη νύχτα, το εστιατόριο μας αποτελεί την τέλεια λύση. Το βασικότερο, βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας! Στο εστιατόριο μας μπορείτε να γευματείσετε πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Η κουζίνα μας προσφέρει Ελληνικές γεύσεις, λαμβάνοντας την καλύτερη τοπική παραγωγή και δημιουργώντας πιάτα που απογειώνουν τη γεύση σας. Ο χώρος είναι ρομαντικός, ήρεμος και χαλαρωτικός με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Πρόσβαση:

1. Από Κεραμωτή

Από το λιμάνι της Κεραμωτής το πλοίο φτάνει στο Λιμένα (Θάσος), πρωτεύουσα της Θάσου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 35 λεπτά και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια, συνήθως κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από τον Λιμένα, το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο, στρίβετε δεξιά στην περιφερειακή οδό και ακολουθήστε τις πινακίδες για Πρίνο από εκεί ακολουθείται την ίδια διαδρομή κατευθύνσεις (Καβάλα / Σκάλα Πρίνου).

2. Από Καβάλα

Το πλοίο από την Καβάλα φτάνει στη Σκάλα Πρίνου και το ταξίδι διαρκεί μια ώρα και ένα τέταρτο με περίπου 5 δρομολόγια ημερησίως το καλοκαίρι. Όταν φτάσετε στη Σκάλα Πρίνου θα ταξιδέψει είτε με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο για τα Λιμενάρια, τα οποία είναι 23 χιλιόμετρα απόσταση. Στρίψτε δεξιά στην περιφερειακή οδό στη Σκάλα Πρίνου και να συνεχίσει το στο τέλος  του Πρίνου, Σκάλα Σωτήρος, Σκάλα Καλλιράχης, Σκάλα Μαριών και την Τρυπητή μέχρι να φτάσετε στα Λιμενάρια. Στο κεντρικό σταυροδρόμι στρίβεται δεξιά και στο κάτω μέρος του δρόμου δεξιά και πάλι, κατά μήκος της παραλίας, το Ξενοδοχείο Ραλίτσα είναι 150 μέτρα κατά μήκος αυτού του δρόμου.

3. Με αεροπλάνο

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Θάσο είναι το αεροδρόμιο της Καβάλας (αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος), το οποίο είναι κοντά στη Χρυσούπολη, μόλις 17χλμ από το λιμάνι της Κεραμωτής. Υπάρχουν δρομολόγια όλο το χρόνο καθημερινά προς την Αθήνα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού φιλοξενεί πτήσεις τσάρτερ από όλη την Ευρώπη.

Εάν αναζητάτε ένα όμορφο, φιλόξενο και ήρεμο περιβάλλον για να χαλαρώσετε έπειτα από ένα δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα, σας προτρέπουμε να μας επισκεφτείτε οπωσδήποτε. Το ξενοδοχείο μας, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σας εντυπωσιάσει, αρχικά, με την πανέμορφη τοποθεσία του, με θέα τον όρμο των Λιμεναριών.

Φτάνοντας, μπορείτε κατευθείαν να χαλαρώσετε σε ένα από τα 24 ευρύχωρα και φιλόξενα δωμάτια μας, τα οποία παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις αλλά και οτιδήποτε επιθυμείτε επιπλέον, είμαστε πανέτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Ιδρύσαμε το ξενοδοχείο με ένα και μόνο σκοπό. Επιλέγοντας μας για τις διακοπές σας θα θέλαμε να περάσετε άνετες, χαλαρωτικές, ξέγνοιαστες αλλά και περιπετειώδεις διακοπές, εάν το επιθυμείτε. Πάνω απ’όλα όμως δουλεύουμε με ζήλο ώστε να σας μείνουν αξέχαστες!

Το περιβάλλον που έχουμε αναπτύξει θα καταφέρει να σας κάνει να ξεφύγετε από το άγχος που συνοδεύουν τη ζωή στις μεγαλουπόλεις αλλά μπορεί να σας προσφέρει και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Φτάνει να μας αποκαλύψετε τί απο τα δύο έχετε κατά νου ερχόμενοι εδώ, και εμείς θα σας υποδείξουμε πώς θα το πετύχετε.