Ξενοδοχείο Ναϊάδες

Τα Τρικαλα Κορινθιας αποτελούν εδώ και λίγα χρόνια ένα δημοφιλή προορισμό για χειμερινές -και όχι μόνο- αποδράσεις. Σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα, οι τρεις συνοικίες των Τρικάλων (Κάτω, Μεσαία και Ανω) προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να «ξεφύγουν» μέσα σε ένα όμορφο τοπίο και να απολαύσουν τον καθαρό αέρα, τα πηγαία νερά και τα αμπέλια της περιοχής, τα «τρία καλά» δηλαδή στα οποία οφείλεται το όνομα των Τρικάλων.

Ο ξενώνας «Ναϊάδες» αποτελείται από 10 ξύλινες κατοικίες αποτελούμενα από 10 δίκλινα δωμάτια και βρίσκεται ανάμεσα στα Κάτω και τα Μεσαία Τρίκαλα. Η τοποθεσία τους είναι ιδανική καθώς προσφέρει ησυχία αλλά και κοντινή απόσταση από ταβέρνες, καφετέριες και τις πλατείες των συνοικιών. Κυρίως όμως προσφέρει μια καταπληκτική θέα της ορεινής Κορινθίας καθώς και του κορινθιακού κόλπου. Οι «Ναϊάδες» περιλαμβάνουν 10 δίκλινα δωμάτια που όλα διαθέτουν: πλούσιο χειροποίητο πρωινό στην αίθουσά μας, τηλεόραση, mini bar, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι με ξύλα, internet wifi, άνετο parking.

Κάτω Τρίκαλα,
Κορινθία

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ξενοδοχείο Ναϊάδες". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Κορινθία / Ξυλόκαστρο / Τρίκαλα Κορινθίας.