Ξενώνας Thea
Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Πέλλα
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο

Σε κεντρική τοποθεσία στην περιοχή Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, το πετρόχτιστο Xenonas Thea απέχει 16 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας. Προσφέρει κομψά στούντιο με τζάκι και μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στο όρος Καϊμακτσαλάν και στο χωριό.

Με ξύλινες οροφές, πέτρινους τοίχους και υφάσματα σε έντονα χρώματα, τα στούντιο στο Thea είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση LCD. Περιλαμβάνουν επίσης μικρή κουζίνα με ψυγείο, τοστιέρα και εστίες μαγειρέματος. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει στεγνωτήρα μαλλιών, καμπίνα ντους με υδρομασάζ και προϊόντα περιποίησης.

Καθημερινά προσφέρεται ευρωπαϊκό πρωινό που περιλαμβάνει τυριά, αλλαντικά και αυγά. Στις εγκαταστάσεις του καταλύματος υπάρχει κατάστημα με σουβενίρ όπου πωλούνται τοπικές μαρμελάδες, χειροποίητα ζυμαρικά και οινοπνευματώδη ποτά.

Η πλατεία του χωριού με τα καταστήματα, τις ταβέρνες και τις καφετέριες βρίσκεται στα 50 μέτρα. Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Άρνισσας βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.