Ελατόδασος

Καλώς ήρθατε, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας όπου χειμώνα καλοκαίρι σφύζει από ζωή και θετική ενέργεια. Σε αυτόν τον όμορφο τόπο, από το 2010 προσφέρει την φιλοξενία του το "Ελατόδασος". Ένα παραδοσιακά πετρόχτιστο σπίτι, η φωλιά των πολυτελών δωματίων μας εδώ στο Καρπενήσι. Το όνομα του, το παίρνει από την μαγευτική θέα στα καταπράσινα έλατα, την οποία χαρίζει η πλεονεκτική του θέση.

Πράγματι, ενώ τα δωμάτια προσφέρουν ένα περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας, δεν απέχουν περισσότερο απο 5 λεπτά από το κέντρο του Καρπενησίου. Επίσης, η τοποθεσία όπου είναι κτισμένο το "Έλατόδασος", δωμάτια στο Kαρπενήσι, προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Με αυτόν τον τρόπο, επιστρέφετε άμεσα και άνετα από τη βόλτα σας στο κέντρο ή το βουνό για να χαλαρώσετε μπροστά από το τζάκι το χειμώνα ή τη δροσιά το καλοκαίρι απολαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση την υπέροχη θέα.

Τα ευρύχωρα δωμάτια μας στο Καρπενήσι είναι σχεδιασμένα για να κάνουν όσο πιο ευχάριστη τη διαμονή σας, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πολυτέλειες και είναι πλήρως επιπλωμένα . Για αυτό τον λόγο τα δωμάτια μας στο Καρπενήσι "Ελατόδασος" ανήκουν στην κατηγορία 3 κλειδιών, το αντίστοιχο των 4 αστέρων για τα ξενοδοχεία. Όμως, αυτό που θα σας γοητεύσει είναι η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση καθώς και το φιλικό περιβάλλον φιλοξενίας που σας προσφέρουμε.

4ο χλμ. Καρπενησίου Προύσου,
Καρπενήσι

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ελατόδασος". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αιτωλοακαρνανία / Ευρυτανία / Καρπενήσι.