Γενικές Ερωτήσεις!

Είναι η καθημερινή σας πρόσβαση σε ασυναγώνιστες προσφορές σε ξενοδοχεία. Τις προσφορές αυτές μπορούμε και τις πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας το καλύτερό μας όπλο, την μαζική αγοραστική δύναμη που διαθέτουν οι χιλιάδες φίλοι μας, εσείς!

Ακολουθήστε τη διαδικασία που αναφέρεται στο σημείο "Διαδιακασία αγοράς" στη σελίδα της προσφοράς. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο στις ημερομηνίες που επιθμείτε να διαμείνετε, πατήστε το κουμπί "Αγόρασέ το!" προτού λήξει χρονικά η προσφορά. Θα σας δοθεί η επιλογή να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να προχωρήσετε χωρίς εγγραφή. Στη συνέχεια συμπληρώστε στην Φόρμα Αγοράς που θα εμφανιστεί τα στοιχεία της κράτησής σας (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία άφιξης & αναχώρησης, αριθμός ενηλίκων & παιδιών, ηλικίες παιδιών) και τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο κουμπί "Αγορά". Ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε θα σας εμφανιστούν οι αντίστοιχες οδηγίες για την πληρωμή σας τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Όχι, η πρόσβαση και εγγραφή στο site είναι δωρεάν. Θα χρεωθείτε μόνο όταν αγοράσετε μία προσφορά με το ακριβές κόστος της κράτησης που αγοράζετε.

Το Xenodoxeio.gr θέλοντας να σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κ.λ.π.)
  • Paypal
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (ή μεταφορά μέσω e-banking)
Τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε τον επιλέγετε μόλις πατήσετε το κουμπί "Αγόρασέ το" για μία προσφορά που σας ενδιαφέρει.

Απολύτως! Για την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας ανακατευθύνεστε στο online σύστημα της τράπεζας Eurobank το οποίο χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για την προστασία των συναλλαγών σας. Το online σύστημα της τράπεζας έχει τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχο για τη συλλογή των στοιχείων και τη χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας (όνομα, αριθμός, κλπ.) δεν γίνονται γνωστά σε εμάς και δεν αποθηκεύονται στους servers μας. Για την αγορά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, ανεξάρτητα από το ποιά τράπεζα την έχει εκδώσει.

Αφού πατήσετε στο "Αγόρασέ το" για την προσφορά που σας ενδιαφέρει, επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής την "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό". Στη συνέχεια απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη και θα σας σταλούν στο email σας, μόλις επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταθέσετε το αντίτιμο για την κράτηση που θέλετε να κάνετε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία τον κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα σταλεί στο email σας (επωμίζεστε τυχόν προμήθειες τραπεζών). Εάν διαθέτετε e-banking μπορείτε να κάνετε την μεταφορά από τον υπολογιστή σας για μεγαλύτερη ευκολία.

Τράπεζα: Eurobank
Αριθ. Λογαρ.: 0026.0008.31.0200794752
IBAN: GR76 0260 0080 0003 1020 0794 752
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθ. Λογαρ.: 5174-054959-644
IBAN: GR39 0172 1740 0051 7405 4959 644
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αριθ. Λογαρ.: 089/440454-86
IBAN: GR85 0110 0890 0000 0894 4045 486
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Το αργότερο 1 ημέρα, αλλά συνήθως πολύ ταχύτερα σε διάστημα περίπου 1-2 ώρες, μετά την κατάθεσή σας (και εντός των ωρών Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00) θα προχωρήσουμε στην κράτηση και μόλις η κράτηση ολοκληρωθεί θα παραλάβετε στο email σας την επιβεβαίωση. Εάν δεν την παραλάβετε παρακαλούμε ενημερώστε μας στο support@xenodoxeio.gr, απλά αναφέροντας την παραπάνω αιτιολογία κατάθεσης (δεν χρειάζεται να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης).

Εφόσον έχετε κάνει κάποια κράτηση, ισχύει η πολιτική ακύρωσης του εκάστοτε συνεργαζόμενου ξενοδοχείου ή ταξιδιωτικού γραφείου και ενδέχεται να υπάρξουν ακυρωτικά. Για να ακυρώσετε κάποια κράτηση στείλτε μας email στο support@xenodoxeio.gr.